Ako se nalazite u nedomuci a trebate zavjese ili paravane za stambeni ili poslovni prostor u nastavku teksta možete pronaći savjete dizajnera iz Dekor Stil-a Banja Luka. U ponudi koju Dekor Stil svakodnevno preporučuje svojim kupcima su mnogobrojni materijali u svim bojama i dezenima.

Zavjese i paravani predstavljaju primarni dekorativni detalj na prozorima i otvaraju veliku impresivnu sliku za prostoriju u koju ulazimo. Takođe pored estetskog dijela imaju i druge funkcije zaštitu od jake sunčeve svjetlosti ili noću od izloženosti.

Zavjese i paravani u stambenom prostor su nezaobilazni detalji. Prilikom izbora zavjesa i paravana preporučuju prvenstveno uklapanje boje i dezena u preostali dio enterijera zbog čega kupcima najprije traže ako su u mogućnosti da pokažu ili pošalju pošalju sliku svog prostora. Uklapanje boje i dezena predstavlja ogledalo vašeg stila a od dizajnera iz Dekor Stila-a potpuno besplatno savjet možete dobiti prilikom kupovine.

U asortimanu Dekor Stil-a postoji veliki izbor zavjesa i paravana koje mogu uklopiti uz stilski ili moderni namještaj.

Stilski namještaj je ponovo u modi a za kombinaciju dekora uz njega je potreban savjet stručnjaka za uklapanje i izbor dekorativnih materijala i dezena. Budite pažljivi i umjereni pri izboru. Često preporučujemo vidljiv kontrast između boje zavjese i paravana – savjetuju iz Dekor Stil-a.

Zavjese uz stilski namještaj bi trebale da budu jednobojnije dok kod modernih enterijera preporučuju razne otvorenije varijante sa detaljima, šarenijih dezena i slično.

Kod opremanja stambenog prostora treba obratiti pažnju na kvalitet materijala. Za modele preporučuju pamuk ili lan. Kod paravana što je materijal gušći samim tim je jači i kvalitetniji te utiče i na cijenu. Postoji veliki izbor materijala a vrlo često se kupuje štof i saten.

Paravane preporučuju za ugostiteljske objekte, kancelarije i druge poslovne prostore.

Naša idejna rješenja su BESPLATNA, sve po mjeri kupca, radove šaljemo putem dostava na adrese širom Bosne i Hercegovine.

To nije sve, za kupovine preko 200KM možete uštedjeti 5% sa kupon popustom koji možete preuzeti OVDJE.

Kupovinu/Narudžbu možete obaviti on-line ovdje na Web Shopu, na Facebook stranici i Instagram profilu.

Našu radnju možete lakše pronaći pomoću Google Maps OVDJE.

Kvalitet na prvom mjestu!