Zavjese u kombinaciji sa paravanima su stvari koje brzo, jednostavno i prihvatljivo mogu promijeniti izgled cijele prostorije.

Način na koji ste uredili svoj ŽIVOTNI ILI RADNI prostor puno govori o vama, vašem stilu i ličnosti. Odabir boje, stila, namjene i dizajna detalja kao što su, primjer, zavjese ili paravani utiču na cjelokupni izgled prostorije.

Kada birate zavjese i paravane za svoje prostorije trebate imati sledeće stvari na umu!

Dnevna soba

U dnevnoj sobi provodite najviše vremena, zbog toga nemojte uzimati jake boje koje će vas umarati. Jednostavnije boje se sa lakoćom uklapaju u entrerijer. Paravani sa detaljima privlače pogled i daju svježinu prostoriji.

Spavaća soba

Spavaća soba treba imati praktične zavjese. U sobama ćete provoditi manje vremana ali je lijpo kad se ujutro probudite da vas njihova ljepota inspiriše. Takođe, u sobama se mogu postaviti i gušće zavjese zbog zaštite od svjetlosti i boljeg sna dok se za dnevne sobe preporučuje suprotno, prozračniji materijali za više svjetlosti.

Radna soba

U radnoj sobi najbolje je imati tamnije zavjese i paravane ili rolo zavjese da možete podešavati količinu svjetlosti u prostoriji kako bi dobro vidjeli na čemu radite i bolje podešavali svoje radne uslove (recimo rad na računaru zbog vidljivosti ekrana).

Kuhinja

Prilikom izbora zavjesa za kuhinje obratite pažnju na tkanine koje se lako peru a to su najčešće zavjese od najlona ili pamuka. Masnoća koja se nakuplja zahtijeva češće pranje a danas je svakoj ženi važno da što brže i lakše može osvježiti svoj prostor.

Hodnik

Ako u hodniku imate male prozore najbolje ih je prekriti rol zavjesama sa mogućnošću povlačenja. Ako su prozori veći predlažemo klasične zavjese. Paravani u hodniku vam mogu zamijeniti vrata pa sa njima možete zatvoriti neki prostor ili ulaz u drugu prostoriju.

DEKOR STIL se bavi prodajno uslužnom djelatnošću.

Naša idejna rješenja su BESPLATNA, sve po mjeri kupca, radove šaljemo putem dostava na adrese širom Bosne i Hercegovine.

To nije sve, za kupovine preko 200KM možete uštedjeti 5% sa kupon popustom koji možete preuzeti OVDJE.

Kupovinu/Narudžbu možete obaviti on-line ovdje na Web Shopu, na Facebook stranici i Instagram profilu.

Našu radnju možete lakše pronaći pomoću Google Maps OVDJE.

Kvalitet na prvom mjestu!