Dolazi nam jesenje vrijeme a nema boljeg vremena i prilike da se spustite na vaš kauč i da mirišeš na svoj dom.

Da bi imali tako fantastičan ugođaj, tražeći savjete da uredite dnevnu, spavaću ili dječiju sobu, problem nastaje kad vam ponestane ideja, gdje i kako početi.

Ako ne znate gdje potražiti praktičan savjet i dobru ideju, DEKOR STIL vam potpuno besplatno daje svoja idejna rješenja za uređenje prostora.

DEKOR STIL ima svoje sjedište u dvije maloprodajne jedinice u Banja Luci i Prnjavoru. Osim što smo usko specijalizovani za uređenje privatnih kuća i stanova, naša stručnost obuhvata uređenje kancelarija, hotela, konferencijskih i drugih dvorana, restorana , apartmana, odmarališta, prodajnih prostora širom Bosne i Hercegovine.

Uživamo u pretvaranju kuća u domove i snova u stvarnost. Dobar dizajn je spoj ljepote, funkcije i udobnosti.
Naše ideje za uređenje enterijera i eksterijera naglašava stvaranje ljepote i ravnoteže, funkcije i praktičnosti, boje, svjetla i prostora te udobnost i otpornosti. Naše dugogodišnje iskustvo kombinujemo sa našim vještinama, fleksibilnošću, kreativnošću, ravnoteži boja, osvjetljenju kako bi krajnji rezultat bio topao, privlačan i atraktivan” – poručujemo vam iz DEKOR STIL-a.

Naša idejna rješenja su BESPLATNA, sve po mjeri kupca, radove šaljemo putem dostava na adrese širom Bosne i Hercegovine.

To nije sve, za kupovine preko 200KM možete uštedjeti 5% sa kupon popustom koji možete preuzeti OVDJE.

Kupovinu/Narudžbu možete obaviti on-line ovdje na Web Shopu, na Facebook stranici i Instagram profilu.

Našu radnju možete lakše pronaći pomoću Google Maps OVDJE.

Kvalitet na prvom mjestu!