Kvalitet je najvažniji!

Kvalitet materijala je najvažniji pri odabiru dekora. Prilikom narudžbe dajemo najbolje idejno rješenje u skladu sa željama i mogućnostima kupca. Zatim, slijedi faza izrade narudžbe po mjeri. Ovakav pristup omogućava jedinstven učinak, koji je preduslov za dobijanje zadovoljavajućih rezultata zasnovanih na saradnji kupac i dizajner Dekor Stila.

Savjeti

Kad birate vodite računa o praktičnosti i o stilu života!

Kada se naši kupci useljavaju u novi dom ili preuređuju već postojeći, opremaju ili preuređuju poslovni prostor, žele da sve bude savršeno. Paze na svaki detalj, svako prema svom ukusu i mogućnostima, te gledaju kako da se sve spoji u jednu idealnu sliku. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u opremanju stambenih i poslovnih prostora a u raznim etapama uređenja susrećemo se sa najrazličitijim zahtjevima i izborom kako kod velikih projekata tako i kod manjih estetskih zahvata.

Našim kupcima savjetujemo da je ključna stvar razmišljati cjelovito.

Na tržištu danas postoje najrazličitije ponude, ali samo će neke vašu pažnju privući kvalitetom, pristupačnošću, materijalom, dezenom, bojom i slično. Važno je da ono što kupujete, svojim izgledom se uklopi u ostatak enterijera, da bude elegantno, prijatno i funkcionalno. Tu gdje provodite najviše vremena treba vam nešto što će dati osjećaj topline i ugosnosti.

Za vas smo pripremili vrhunski asortiman, što se nas tiče možete odmah krenuti sa uređivanjem kuća, stanova, vikendica ili poslovnih prostora. Kod nas kupujete ono što će vašu svakodnevicu činiti ljepšom!

Glavni cilj uređenja stambenog ili poslovnog prostora je da nam svojom ljepotom daje ugođaj sreće i smirenost dok smo u njemu.

Imajući to na umu, mi kupcima pomažemo da stvore posebnost u svom enterijeru. Prepustite se našim idejnim rješenjima, naši dizajneri vam mogu uštedjeti vrijeme i novac te pružiti najbolje za vas. Poslušajte naš savjet, izaberite zajedno sa nama zavjese, paravane i drugi kućni tekstil od komplementarnih tonova i vrhunskih materijala!

Male tajne naših dizajnera enterijera stoje vam na raspolaganju. Dobro došli u svijet Dekor Stila.

Kvalitetni i održivi materijali

Kvalitet na prvom mjestu!

Predstavljamo vam nekoliko naših projekata!
Kontaktirajte nas već sad i uredite vaš prostor zajedno sa nama!

Kvalitet na prvom mjestu!

Dekor Stil čini sve da uredi vaš prostor ljepše nego ikad prije!

O nama

Dekor Stil vam nudi sve za dekoraciju stambenog i poslovnog prostora. Pružamo inovativne, kreativne i atraktivne ideje sa istančanim ukusom i stilom.

Naša idejna rješenja su besplatna! Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti naše radnje Dekor Stil – Banja Luka i Prnjavor mi vam možemo pomoći! Napravite narudžbu putem web shopa, Facebooka ili Instagrama.

Radimo sve po mjeri kupca sa dostavom na kućni prag (putem brze pošte) širom Bosne i Hercegovine.

Po mogućnosti šaljemo i u inostranstvo.

Saradnja sa nama

Iza nas je dugogodišnje iskustvo, mnogo završenih projekata: restorana, hotela, igraonica, caffe-a, pizzerija, poslovnih prostora, stanova, kuća, etno kuća, uređenih sa materijalima iz naše široke ponude.

Za veće projekte izlazimo na teren, budite slobodni da nas kontaktirate! Radimo sve po želji i mjeri kupaca širom Bosne i Hercegovine.

Za veće ili manje narudžbe javite nam se putem maila, na Facebook, Instagram ili nas pozovite telefonom. Možete nam poslati fotografije vašeg prostora kako biste zajedno sa našim dizajnerima enterijera dobili najbolje idejno rješenje.

Usluge – Dekor Stil

Bilo da je povod svečani događaj, praznik, slava ili jednostavno želite da svaki dan uživate u praktičnom i moderno uređenom prostoru od nas možete očekivati sledeće:

Vršimo izradu luksuznih i savršenih paravana, zavjesa, prekrivača, stolnjaka, nadstolnjaka, salveta, ukrasnih jastuka, posteljina, prekrivača, peškira, peškira sa vezom, ukrasnih pregradbenih paravana i svega ostalog što se kućnog dekora tiće.

Ukrasni predmeti, taburetke, ukrasno cvijeće, vaze, svijećnjaci, sobni ormarići za šminkanje, kićanke i ostali dekorativni predmeti su takođe sastavni dio našeg velikog asortimana.